logo-ns-international
de-jong-intra-treinreizen-logo
treinrondreis-logo
omio-treinreizen-logo
tui-treinvakantie-logo-update

Treinreis Nonancourt vergelijken

Ben jij op zoek naar info over goedkope treintickets naar Nonancourt? Deze inspirerende Franse locatie is gemakkelijk per trein te bezoeken. Op reis gaan per trein biedt veel pluspunten. Geen wegomleidingen en files, kwalitatief goede stoelen waar je lekker kunt zitten, kunt tijdens de reis uit het raam kijken en je bent helemaal fris en wakker zodra je aankomt in Frankrijk. Daarnaast is een reis met de trein een stuk beter voor het klimaat dan vliegen. Met behulp van onze experts verstrekken we nuttige details over het reserveren van treinkaartjes naar Nonancourt vanaf locaties als Den Haag Centraal, Rotterdam Centraal, Arnhem, Eindhoven, Leiden Centraal, Utrecht Centraal. Daarnaast delen we een tutorial voor het boeken van tickets, treinschema’s en handige suggesties over jouw bestemming.

  • Dankzij de treinverbinding reis je comfortabel en snel naar Nonancourt (Frankrijk).
  • Veel gekozen vertrekstations zijn Station Nijmegen, ‘s Hertogenbosch Centraal, Zwolle, Treinstation Groningen, Station Breda, Station Amersfoort, je kunt natuurlijk gewoon instappen bij jouw eigen lokale station.
  • In Frankrijk gaan treinreizen vooral met de SNCF (www.sncf.com).
  • Er zijn ook andere (internationale) treinen zoals: TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit.
  • Wil je alles van het land ontdekken? In dat geval raden we interrailen aan met de Frankrijkpas (kosten vanaf €127).
treinkaartje-nonancourt-frankrijk-kopen

Goedkoop treinticket Nonancourt boeken

Een trein is een prachtige manier om je te verplaatsen. Je hebt luxe stoelen en eten en drinken aan boord. Er zijn vrijwel geen beperkingen rondom bagage en je hebt geen lange rijen voor de incheckbalie. Onderweg heb je de geweldige omgeving. Je bereikt helemaal fit het treinstation van Nonancourt-Centraal, en kunt direct overstappen. Heerlijk voor een weekend weg, citytrip of zomervakantie. Hieronder delen we in de juiste volgorde hoe je makkelijk goedkope treintickets kunt boeken.

Tips en tricks treinticket kopen naar Nonancourt (Frankrijk)

  1. Kies de juiste boekingssite

    Een betaalbaar treinkaartje bestellen naar Nonancourt kan je heel gemakkelijk digitaal doen. Bezoek daarvoor een boekingsplatform zoals Treinreiswinkel.nl, Thetrainline of Omio. Je kan ook kiezen voor de service van NSInternational of de landelijke spoorwegmaatschappij van Frankrijk (SNCF). Treinritten in Frankrijk kan je ook vinden bij www.diplomatie.gouv.fr of per telefoon via 0033184943635.

  2. Datum en station van vertrek kiezen

    Kies vanaf welke plaats je de reis wilt beginnen. Een goede locatie om vanaf te vertrekken is Amsterdam- of Utrecht Centraal. Maar jouw reis kan ook beginnen bij een NS-station in de regio. Denk bijv. aan Heerenveen & Swalmen. De vergelijker adviseert je over de routes vanaf je locatie. Selecteer ook de dag en het tijdstip van vertrek en kies eventueel voor een retourticket door de terugreisdatum te kiezen.

  3. Reizigers doorgeven

    Kies de groepsgrootte en kies per passagier de leeftijd. Voor baby’s en kids kan men vaak kinderkorting toepassen. Voor 65-plussers kan je soms gebruik maken van een interessante seniorenkorting. Ben jij in het bezit van een treinpas, kortingskaart of ledenpas? Je kunt deze eenvoudig doorgeven om direct de juiste tarieven te bekijken.

  4. Reisroute kiezen

    De tool geeft nu de snelste treintrajecten en de prijzen. Je kiest dan direct de goedkoopste treinreis. Vergelijk wel goed de voorgestelde tijden, de gemiddelde reistijden, de plekken van overstappen en de treinmaatschappij. Zo check je eenvoudig de beste of snelste treinroute naar Nonancourt. Voor sommige bestemmingen zijn directe routes of verbindingen niet mogelijk. Je kunt de route dan opknippen in delen en hier kaartjes voor kopen. Verscheide vergelijkingsplatformen verstrekken ook details over de beschikbare alternatieven qua openbaar vervoer (denk aan bus, metro, tram).

  5. Kies extra’s

    Als laatste kan je pakketten en uitbreidingen kopen. Koop bijvoorbeeld een luxer 1e klas ticket of verblijf in een stiltecoupé. Soms is zitplaatsreservering op voorhand mogelijk. Bijvoorbeeld aan het raam, plekken naast- of tegenover elkaar of een exclusieve compartiment of cabine voor groepen. Voor huisdieren en fietsen is soms een apart ticket nodig. Daarna geef je de passagiersgegevens door. De treinkaartjes worden per mail verzonden (het kan slim zijn om het wel te printen). Als laatst volgt de betaling. Dit kan met Paypal, iDeal, Creditcard of Apple-Pay.

De snelste en goedkoopste tickets voor de trein naar Nonancourt boeken?

Kies jouw eindbestemming (enkele reis of retourtje) en reserveer jouw tickets via internet

Op vakantie met de trein naar Nonancourt (Frankrijk)

Als je uit het raam kijkt ervaar je alvast het natuurrijke Frankrijk. Dit land heeft plusminus 60 miljoen volksgenoten (oktober 2024). Een tip is ook om een bezoek te brengen aan hoofdstad Parijs. De aanbevolen reistijd voor een treinvakantie in Nonancourt is mei, juni en september. De doorsnee jaartemperatuur is 17,2 graden celsius (zeeklimaat). De warmste maand is juli (doorgaans 28,3 °C) en de koudste maand is januari (zo’n 9,1 °C). Plan jouw reis extra goed rondom de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Het is een fantastische Franse plek voor jouw vakantie. Je kunt kiezen voor een pakketreis, stedentrip of een reisperiode zoals een herfstvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, weekendje weg, meivakantie, voorjaarsvakantie. Ervaar de sfeer in het oude stadscentrum met mooie gebouwen en schattige winkeltjes. Verdiep je ook zeker in de Franse delicatessen in de restaurants en cafés. Vlakbij kun je veel dingen ondernemen. Ook is de omgeving geschikt voor wandel- en fietstochten maken, hardlopen, een quad huren en musea bezoeken.

  • Na jouw comfortabele treinrit uitstappen op het perron van je vakantiebestemming.
  • Gemoedelijke plaatsjes in de regio bezoeken.
  • Een natuurlijke omgeving voor eindeloze wandelingen en veelzijdige fietstochten.
  • Verdiep je ook in toffe bezienswaardigheden zoals: Zoo de Doue la Fontaine.
  • Franse bungalows, vakantiehuisjes, hotels, appartementen, campings, glampings zijn snel en eenvoudig te bereiken met het OV (metro, deelfiets, taxi, tram).
  • Optioneel een heerlijke verzorgde treinvakantie inclusief ontbijt in de ochtend, halfpension, volpension of eventueel all-inclusive.

Hollandse vertrekstations in oktober 2024

Het handige van een treinrondreis is dat duizenden Europese stations per spoor te bereiken zijn. De vakantie naar Nonancourt per trein vangt al aan bij het NS-station bij jou in de buurt met een OV-chipkaart. In het stukje hieronder bieden wij aanvullende informatie over de meest gekozen stations. Check ook extra info over eerste klas en tweede klas treintickets boeken naar Calopezzati, Livry-sur-Seine & Worms.

  1. Utrecht Centraal: een modern station met goede aansluiting op buitenlandse bestemmingen.
  2. Amsterdam Centraal: nette perrons met goed aangegeven reisinformatie.
  3. Rotterdam Centraal: een veilig station voor overstappen en inchecken.
  4. Den Haag Centraal: goed verstaanbare instructies via het centraal omroepsysteem.
  5. Schiphol Airport: vanaf het station heb je verbinding met het andere OV.
  6. Leiden Centraal: in de buurt zijn overnachtingsmogelijkheden.
  7. Breda: uitstekende bewegwijzering.
  8. Eindhoven Centraal: druk station met veel reizigers, winkels en moderne wachtruimtes.
  9. ’s Hertogenbosch (Den Bosch): veel faciliteiten om de wachttijd te overbruggen.
  10. Nijmegen: uitstekende bereikbaarheid.
  11. Arnhem Centraal: voldoende parkeermogelijkheden.
  12. Amersfoort Centraal: prime te gebruiken voor mensen met beperkte mobiliteit.
  13. Haarlem: goed te bereiken met andere OV opties.
  14. Zwolle: gemakkelijk een OV-fiets huren.
  15. Delft: voldoende beveiliging aanwezig op de perrons.

Andere populaire stations: Hilversum, Tilburg, Gouda, Dordrecht, Groningen, Schiedam, Assen, Hoofddorp, Zutphen, Hengelo, Zaandam, Maastricht & Ede / Wageningen, Roosendaal, Venlo, Roermond, Lelystad, Alkmaar.

treinvakantie-nonancourt-vergelijken

Ticketshops vergelijken

Zelf treintickets kopen naar Nonancourt gaat het gemakkelijkst online. Je kunt kiezen voor een van de servicegerichte vervoerplatformen die de treinkaartjes van betrouwbare vervoersmaatschappijen voor je voorschotelen. Zo bekijk je alle opties en prijzen in 1 overzicht. Mogelijk kan je ook rechtstreek terecht bij de nationale spoorwegen Frankrijk (SNCF). Ook interessant is het kopen van een treinpas zoals Interrail. In de bijgaande opsomming check je de beste boekingssites.

  1. Omio: al je trein-, bus-, en vluchtopties op 1 plek.
  2. Thetrainline: voordelig en simpel de goedkoopste treintickets vinden.
  3. NSinternational.com: de beste aanbiedingen zonder extra kosten
  4. www.sncf.com: gebruiksvriendelijke boekingssite van de openbare spoorwegen.
  5. Treinreiswinkel.nl: tickets kopen naar ruim 85.000 stations in Europa.
  6. Treinrondreis.nl: kleine enthousiaste reisaanbieder met bijzondere treinreizen op maat.
  7. Interrail: eenvoudig reizen voor 33 landen in de wereld.
  8. Green Tickets: een handige en snelle Europese routeplanner.
  9. TUI: mooie pakketreizen zonder zorgen over inchecktijden en max. kilo bagage.
  10. De Jong Intra: touroperator met 50 jaar ervaring, nu ook met treinreizen.
  11. Booking.com: hier boek je de goedkoopste hotels vlakbij het station.

Praktische informatie over treinreizen naar Nonancourt

Het Franse spoornetwerk wordt geëxploiteerd door Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Intercity tickets zijn vindbaar op www.sncf.com of telefonisch op 0033184943635. Relevante andere keuzes zijn (internationale) treinen als TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit. Voor jouw verdere vakantie kan je reizen langs o.a. Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse. Populaire luchthavens zoals Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD) zijn goed verbonden met het OV. De afstand naar hoofdstad Parijs is circa 430 kilometer (3 uur en 20 minuten reistijd). Men gebruikt hier de Euro (EUR). Een bekende feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. De regio is erg religieus van aard: rooms-katholiek. Men spreekt hier Frans. Stopcontact type C + F kan je voor je aparaten gebruiken. De netspanning is met 230 Volt ongeveer hetzelfde als hier in Nederland. De plaatselijke tijdzone is UTC+02 (geen tijdsverschil). Lokale telefoonnummers beginnen met +33. Bij een ongeluk of gevaar bel je het noodnummer 112. Staat je vraag er niet tussen? Bezoek dan www.diplomatie.gouv.fr. Het adres van de Nederlandse ambassade in Frankrijk is: 7-9 Rue Eblé, 75007, Paris. Via dit platform kan je ook alles lezen over Stedentrip.

LandFrankrijk
Gemiddelde temp.17,2 graden
SpreektaalFrans
Nationale muntEuro (EUR)
Regionale spoorwegmaatschappijFranse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF)
Nationale aanbieder treinticketswww.sncf.com
Telefonisch verkooppunt0033184943635
Trein soortenTER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit
Grootste stationsParijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse
Interrail reizenFrankrijkpas (vanaf €127)
Populaire bezienswaardigheidZoo de Doue la Fontaine

Ervaar de meest bijzondere treinrondreizen in Frankrijk

Doorzoek acties en aanbiedingen en reserveer de goedkoopste tickets online voor openbaar vervoer in Nonancourt

Interrailen in Frankrijk

Een interrail pas is een exclusief treinticket waarmee je onbeperkt kunt treinen in Frankrijk en ruim 30 andere landen. Bij de meeste treinen kan je vrij reizen als jij een Interrail pas kan overhandigen (dat kan geprint of digitaal). Goed opletten: bij een aantal treinen zoals een hogesnelheidstrein (HSL) of nachttrein moet je apart een stoelreservering doen. Een eigen zitplaats reserveren is niet standaard. Je betaalt daarvoor een apart tarief. Door de fraaie Interrail App kan je eenvoudig reizen vergelijken, actuele treintijden inzien en een zitplek boeken. Het voordeel van Interrail is dat er geen datum of tijd verbonden is aan je ticket. Je kunt dus helemaal reizen op jouw eigen tempo. Het Interrailen naar Nonancourt kan heel interessant zijn. Helemaal wanneer je wilt doorreizen naar een andere omgeving in Frankrijk of bezienswaardigheden zoals Zoo de Doue la Fontaine. De Frankrijkpas kan je al kopen vanaf €127. Een Interrail Global Pass (voor heel Europa) reserveer je vanaf €189.

  • Toegang tot 40 spoorweg- en veerbootmaatschappijen in 33 landen.
  • Veel zien in een korte tijd.
  • Aan de hand van de Frankrijkpas (vanaf €127) mag je onbeperkt reizen met de trein door Frankrijk.
  • Met de Interrail Global Pass mag je onbeperkt reizen in vrijwel heel Europa.
  • Voor nachttreinen en internationale treinen dien je doorgaans wel te reserveren.

Praktische tips voor goedkope treinkaartjes naar Nonancourt kopen

Treintickets bestellen naar station Nonancourt centrum doe je tegenwoordig meestal via internet. De kosten kunnen dagelijks wisselen. In het lijstje hieronder delen we vijf handige tips om te besparen op jouw volgende treinkaartje (op vrijdag 18 oktober 2024).

  1. Boek op een vroeg moment: kies een vertrekdag die voor jou goed uitkomt.
  2. Stel je flexibel op: kies een vertrek buiten de spitstijden.
  3. Kies een langzamere route: sluit de hogesnelheidstreinen uit en ga voor een extra overstap.
  4. Aanbiedingen en deals: check de website van de Franse spoorwegmaatschappij voor de beste prijzen.
  5. Kindervoordeel en 55 plus voordeel: extra voordelig reizen met kinderen en senioren in 2024.

Vragen en antwoorden over vakantie met de trein

Wat zijn de opties van treinkaartjes kopen voor Nonancourt?

Treintickets naar Nonancourt in Frankrijk kan je kopen via de NS International App of de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Telefonisch kan dat via 0033184943635. Voor enkele vertrek momenten kan je geen directe treinroute vinden. Bezoek dan betrouwbare boekingsplatforms zoals Omio of Thetrainline. Deze platforms delen gegevens over vertrek opties en onkosten van honderden trein- en busbedrijven door heel Europa.

Welke treinstations hebben een verbinding met Nonancourt?

Jouw vakantie met de trein kan in principe beginnen bij het lokale NS-station. Je kunt simpelweg vertrekken op bijna elk treinstation, groot of klein. Denk aan Delft Zuid, Maarssen of Vlissingen. Het overgrote deel van de treinverbindingen naar Nonancourt beginnen vanaf het Amsterdam-Centraal station. In aanvulling hierop: ook Arnhem, Breda, Apeldoorn, Amersfoort, Den Haag en Schiphol, Hilversum, Utrecht, Hengelo, Rotterdam zijn zogenaamde internationale intercity-stations met goede verbindingsmogelijkheden voor o.a. internationale intercity, Nightjet, Eurostar, Thalys, TGV.

Hebben kinderen recht op extra korting?

De trein is een prima vervoermiddel om samen met de kids op pad te gaan. Jonge kinderen kunnen ongedwongen kleuren, van de omgeving genieten of muziek luisteren. De allerkleinste kinderen reizen meestal gratis. Kinderen tot een jaar of 14 krijgen meestal een extra kinderkorting (railrunner). Dit maakt het aantrekkelijk om met de hele familie eens op vakantie te gaan via het spoor. De uiteindelijke korting voor kinderen wisselt per leeftijd en vervoerder. Kijk vooraf op www.diplomatie.gouv.fr voor de hedendaagse kindertarieven en kleine lettertjes.

Hoe werkt reizen met de nachttrein?

Zo’n nachttrein is een speciaal type dat ’s nachts rijdt. We raden het aan voor vakanties naar het buitenland. De slaaptrein is speciaal ingericht om op luxe manier ’s nachts te reizen. De kwaliteit van de service is hoog met exclusieve voorzieningen. Je geniet onder andere van: bedden, slaapbanken, was- en toiletruimtes en een buffet. Op diverse trajecten zijn er mogelijkheden voor de speciale autotrein.

Kan je ook een fiets in de trein meenemen?

Een eigen fiets meenemen is milieuvriendelijk en maakt je onafhankelijk. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Ook bij de internationale trein naar Nonancourt is de fiets meestal gewoon welkom. We kennen enkele gevallen waarbij de fiets kosteloos mee mag, maar in de regel heb je echt een speciale fietsticket nodig. In sommige treinen kun jij de fiets stallen in een aparte wagon. De regels voor het inchecken van je fiets kunnen per traject of maatschappij wisselen. Kijk dit vooraf dus even goed na. Een ingeklapte vouwfiets wordt beschouwd als handbagage en kan meestal gratis mee. Een alternatief is het huren van een OV-fiets.

Hoe zit het met huisdieren in de trein?

Samen reizen met de hond in de trein naar Nonancourt heeft soms wat voorbereiding nodig. Houd rekening met de extra voorwaarden. Kleine honden zoals een Chihuahua die op schoot van de reiziger passen of in een tas of mandje vervoerd kunnen worden hoeven eigenlijk geen ticket te hebben. Voor grote huisdieren is een speciaal vervoerbewijs nodig. Doorgaans moeten honden aangelijnd zitten en eventueel kan er gevraagd worden om een muilkorf. Deze regels zijn niet van toepassing op blindengeleidehonden en assistentiehonden. Tip: bekijk de regelgeving vooraf op de website van SNCF (www.sncf.com).